StudieSucces Online

Experts op het gebied van multimedia services binnen het onderwijs.

Onze missie

StudieSucces Online maakt vakinhoudelijk, ondersteunend materiaal voor docenten en bedrijven. Wij maken lespresentaties, uitlegvideo's en opdrachten op maat. Onze missie is tweedelig: aan de ene kant willen wij de leerstof op een theoretisch verantwoorde manier overbrengen en aan de andere kant willen wij de leerstof aantrekkelijk maken om te leren en geheel anno 2022 aanbieden aan de doelgroep.

Didactisch design

Uw doelgroep zal een hoge reproductie van de leerstof hebben na het zien van onze video's. Dit komt omdat wij onze video's met behulp van wetenschappelijk onderbouwde strategieën maken. Wij leggen u graag uit welke strategieën ten grondslag liggen aan het ontwerp van onze video's.

Onze werkwijze

Wilt u meer weten over hoe een samenwerking met ons verloopt? Wij leggen het u graag uit. Een goede samenwerking is belangrijk om een succesvolle educatieve oplossing te genereren voor uw bedrijf.

Lopende projecten

Momenteel zijn wij bezig met de constructie van een natuurkunde module die de gehele examenstof voor zowel havo- als vwo-leerlingen omvat. Neem een kijkje achter de schermen!

Portfolio

Afgelopen jaren zijn wij o.a. bezig geweest met het construeren van een scheikundemodule. Voor deze module hebben wij uitlegvideo's, samenvattingen en quizvragen gemaakt die de gehele examenstof voor zowel havo- als vwo-leerlingen bevat. Klik op de onderstaande link om te zien hoe onze scheikunde module eruit ziet!

lees meer