StudieSucces Online

Experts op het gebied van multimedia services binnen het onderwijs.

StudieSucces Online

De wereld is op alle fronten aan het digitaliseren, zo ook in het onderwijs. Dit werkt in ons voordeel, want geanimeerde lesvideo’s blijken een effectieve manier om stof over te brengen aan jongeren. Neem een kijkje in ons portfolio om een idee te krijgen van onze animaties!

Over ons

StudieSucces Online is een project van StudieSucces. Wij geven al meer dan 20 jaar bijles aan kinderen en jong volwassenen voor bijna alle vakken van de middelbare school. Ook zijn wij gespecialiseerd in huiswerkbegeleiding. In 2021 zijn wij gestart met StudieSucces Online. Met ons team van docenten en multimediaexperts maken wij vakinhoudelijk lesmateriaal op maat voor docenten en bedrijven in de vorm van geanimeerde lespresentaties en uitlegvideo’s. Meer weten over onze werkwijze? Klik hier!

Wil jij de voordelen weten van leren met behulp van geanimeerde video's? Lees meer over hoe we spraak en beeld in onze video's combineren!

Leerlingen moeten op de middelbare school zelf selecteren welke informatie belangrijk is. Maar wist je dat het mentale proces van selectie van informatie niet nuttig is voor het leerproces? In onze uitlegvideo’s houden wij deze vorm van extrinsieke belasting zo laag mogelijk. Lees meer!
YouTubeFacebookInstagram

info@studiesucces.nl   |  Rusterburgerweg 91 Heerhugowaard   |   072 531 64 75