Dagen
Uren
Minuten

Een race tegen de klok...

De klok tikt, wees er op tijd bij! We bieden deze interactieve uitlegsessie aan een beperkt aantal deelnemers om iedereen van optimale persoonlijke begeleiding te kunnen voorzien.

Gratis online-examentraining

Strijd je voor je HAVO of VWO examen natuurkunde?

Wij organiseren op verschillende data een online examen training waarin wij op een interactieve manier jou goed voorbereiden op het examen natuurkunde. In deze examen training bieden wij:

  • Een bespreking van lastige onderwerpen die vaak terugkomen, zoals bij VWO modelleren.
  • Een interactieve bespreking van het examen van vorig jaar (tijdvak 2).
  • Een digitaal uittreksel van het uitgewerkte examen. Deze is heel uitgebreid.

Schrijf je gratis in via het formulier!

Het verhaal van StudieSucces Online

Wellicht ben je al bekend met onze studiebegeleiding, bijles en examentraining. Begin 2024 hebben we het leerplatform ‘StudieSucces Online’ gelanceerd.

Uit onderzoek blijkt dat een aanzienlijke groep leerlingen effectiever leert door lesstof via visuele en auditieve presentaties te verwerken. Om deze reden zijn we een stap verder gegaan dan de traditionele lesmethoden. In 2022 zijn we begonnen met het ontwikkelen van geanimeerde uitlegvideo’s, die een nieuwe dimensie geven aan het leren.

Onze video’s brengen de stof op een dynamische manier tot leven door middel van herkenbare animaties en zijn verrijkt met heldere uitleg, praktische voorbeelden en een vleugje humor. Dit alles is ontworpen om te resoneren met de leerlingen van de 21e eeuw.