Welkom bij StudieSucces Online

 

Wie zijn wij?

Het team van StudieSucces Online bestaat uit een groep enthousiaste studenten, docenten en onderwijskundigen. Samen is het onze missie om het leren voor alle jongeren en volwassenen toegankelijk te maken, om de deur weer te openen waar zij dachten hem te hebben gesloten, om ze weer aan te laten haken bij de groep in hun eigen tempo en op hun eigen niveau.

Het StudieSucces Online team

Waarom StudieSucces Online?

01

Wij staan vooraan als het gaat om het maken van geanimeerde uitlegvideo’s. Geen docent voor een whiteboard, maar animaties met herkenbare voorbeelden, humor en duidelijke toepassingsvragen.

Onze Missie

02

Het is onze missie om bij iedereen het kwartje te laten vallen; of je nu moeite hebt met lezen of je kunt je moeilijk concentreren; met onze uitlegvideo’s wordt leren weer leuk!

Onze Visie

03

Er zijn altijd leerlingen of studenten die op een bepaald moment kunnen afhaken, omdat ze de stof niet begrijpen. Wij geloven dat wanneer je deze leerlingen op eigen kracht, in hun eigen tempo en op hun eigen niveau laat leren, je ze weer bij de groep kunt betrekken en dat is wat wij met onze uitlegvideo’s doen.

Ons team

 

Maak kennis

Anouk
Project Manager
Luuk
Ontwikkelaar
Koen
Voice actor
Randy
Marketeer