StudieSucces Online

Leer ons kennen

 

StudieSucces Online

Het team van StudieSucces Online bestaat uit een groep enthousiaste studenten, docenten en onderwijskundigen. Samen is het onze missie om het leren voor alle jongeren en volwassenen toegankelijk te maken, om de deur weer te openen waar zij dachten hem te hebben gesloten, om ze weer aan te laten haken bij de groep in hun eigen tempo en op hun eigen niveau.

Wat cursisten zeggen

 

Reviews

Nieuws

 

Het laatste nieuws

Examingtraining

Op 20 mei 2024 om 09:00 zal StudieSucces een examentraining

Wij gaan online!

Alle animaties van het vak natuurkunde zijn af en wij

Voor scholen

StudieSucces Online laat jouw school aansluiten op de wensen en behoeften van leerlingen die opgroeien in de 21e eeuw.  StudieSucces Online biedt online leeromgevingen voor verschillende vakken, verschillende leerjaren en verschillende niveaus. Het maken van uitlegvideo’s is ons vak.

Voor leerlingen

Leer jij beter wanneer je op je eigen tempo de stof op een leuke manier uitgelegd krijgt? Dan moet je onze video’s zien! Onze uitlegvideo’s zijn niet alleen heel leerzaam en duidelijk, maar ook nog eens leuk om naar te kijken.

Voor bedrijven

StudieSucces Online is gespecialiseerd in het maken van geanimeerde uitlegvideo’s. Deze uitlegvideo’s werken bijzonder goed in het bedrijfsleven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een inwerkprocedure of een bepaalde taak die keer op keer uitgelegd wordt.