Wij zijn StudieSucces Online

We erkennen dat natuurkunde een uitdaging kan vormen, niet alleen voor studenten die moeite hebben met het begrijpen van complexe concepten of het voltooien van hun huiswerk, maar ook voor ouders en docenten die streven naar het bieden van kwaliteitsonderwijs en ondersteuning.

Bij StudieSucces Online zijn we toegewijd aan het overbruggen van deze kloof. We begrijpen de uitdagingen die gepaard gaan met het onderwijzen van een complex vak als natuurkunde. Daarom zijn we op dit moment op zoek naar een docent natuurkunde die onze dienst zou willen testen in zijn of haar klas.

Tijdens de testfase geven we dit schooljaar volledige toegang tot ons platform voor de leerlingen van jouw klas. In ruil hiervoor, zouden we graag feedback ontvangen over het gebruikersgemak, de inhoud en kwaliteit van onze dienst. De uitlegvideo’s, samenvattingen en oefenvragen kunnen leerlingen op afstand en in hun eigen tijd raadplegen, maar ze zijn ook in te zetten tijdens de les.

Enthousiast? Reserveer je tijdslot voor een digitale ontmoeting waarin we de mogelijkheden voor je klas verkennen.

Leer ons kennen

 

Bekijk onze natuurkunde cursussen

 

Begin vrijblijvend met onze complete video’s over elektromagnetische straling, het combineren van krachten en breking.

De voordelen voor onderwijzers

 

De voordelen voor leerlingen

 

Wat leerlingen over ons zeggen

 

Enthousiast? Laten we ontmoeten!

 

Heb je vragen, ben je geïnteresseerd in meer informatie, of overweeg je een samenwerking met StudieSucces Online? Scroll dan terug naar boven en reserveer je tijdslot voor een digitale ontmoeting waarin we de mogelijkheden voor je klas verkennen. Bij verzending ontvang je een e-mail ter bevestiging met alle details voor het overleg.